Xarrades online

T’oferim la possibilitat de tornar a gaudir i aprendre amb les xarrades online que hem organitzat des d’Amamanta. Estan penjades en el nostre canal de Youtube Amamanta TV, però et deixem els enllaços perquè pugues accedir més fàcilment.

XARRADA “Alimentació respectuosa (BLW)”, a càrrec de Toya Clemente i Deli García, assessores de BLW. Punxa per a obtindre més informació. Enllaç per a veure la xarrada.

XARRADA “Somni Infantil” a càrrec de Rosa Furió. En aquests moments no podem oferir-te aquesta xarrada gravada però pots accedir al pdf d’aquesta xarrada punxant l’enllaç.

PorteoXARRADA “Porteig segur”, a càrrec de Paula Gómez, educadora de porteig especialitzada en NNEE. Punxa per a obtindre més informació. Enllaç per a veure la xarrada.

XARRADA “Primers auxilis en la infància”, a càrrec de Nuria Gómez, infermera especialitzada en emergències sanitàries. Punxa per a obtindre més informació. Enllaç per a veure la xarrada.

XARRADA “Criant en Igualtat per a una societat més justa i respectuosa” a càrrec de Silvia Ferrandis, sòcia d’Amamanta i responsable de l’ONGD InteRed. Punxa en l’enllaç per a veure la presentació interactiva

Suelo pélvicoXARRADA “El sòl pelvià en l’embaràs i postpart”, a càrrec de Lucía Berti, fisioterapeuta especialitzada en ginecologia i obstetrícia. Punxa per a obtindre més informació. Enllaç per a veure la xarrada.

XARRADA “Embaràs i lactància. Passos per a una lactància feliç”, a càrrec de María Gómez-Cabrero, matrona i IBCLC. Punxa per a obtindre més informació. Enllaç per a veure la xarrada.

XARRADA “Tallers Virtuals: Acompanyar en temps de pandèmia” a càrrec de Bàrbara Birigay en representació d’Amamanta, realitzat en el webinar de la IHAN i en Ministeri de Sanitat a l’abril de 2020. Per a veure-la, punxa l’enllaç.

XARRADA “Conciliació laboral i familiar en temps de COVID” a càrrec de Núria Benito, advocada, sòcia i voluntària d’Amamanta. Punxa per a obtindre més informació. Enllaç per a veure la xarrada.

Charla online: Cuando perder la paciencia se convierte en una oportunidad de aprendizaje

XARRADA “Quan perdre la paciència es converteix en una oportunitat d’aprenentatge”, a càrrec de Silvia Araque, terapeuta. Punxa per a obtindre més informació. Enllaç per a veure xarrada.