Avantatges de ser sòci@

Amamanta està formada per sòcies i socis, en la seua majoria mares, pares i professionals de l’àmbit sanitari. Les seues quotes anuals representen el 60% dels recursos amb els quals comptem per a desenvolupar totes les nostres activitats. Ser sòci@ d’Amamanta representa una manera d’AGRAIR el que la lactància ha suposat per a tu i el suport que has rebut; és una manera de RECONÉIXER el treball que realitza l’associació per la lactància i les mares. Implica sentir-te IDENTIFICADA amb el nostre projecte, CREURE en ell i formar part d’aquesta gran FAMÍLIA l’objectiu fonamental de la qual és promocionar, fomentar i donar suport a la lactància materna.

En Amamanta estem profundament agraïts a aquelles persones que ens donen la seua confiança associant-se, i per això oferim exclusivament a les nostres sòcies i socis:

-El calendari d’Amamanta cada any, que pots recollir en la seu, en els Punts d’Informació Itinerants que us proposem o sol·licitar que t’ho enviem per correu postal. Consulta’ns.

-La camiseta d’Amamanta, un regal de benvinguda que pots recollir en la nostra seu, o en els Punts d’Informació Itinerants (és millor si ens avises prèviament)

– Possibilitat d’accedir al Curs d’assessores de lactància materna que organitza Amamanta de manera gratuïta. Exclusiu per a sòcies.

– Preu reduït de les Nines Amamantitas, a més de ser la primera en saber quan es llança un nou lot de nines. (Amamantitas).

Assessorament legal: Els nostres col·laboradors jurídics t’ofereixen els següents avantatges. Nuria Benito (en temes de Família i Laboral) et regala un Bo de 2 consultes esteses i personalitzades, incloent redacció de documents estàndard o revisió de documents (caduca a final d’any). Aliter advocats (resta de temes jurídics) t’ofereix la resolució de dubtes o tràmits senzills, sense cost, a més d’un tracte especial i personalitzat a les nostres sòcies.

-Carnet de sòcia personalitzat

-Preu reduït en les activitats que es realitzen amb cost

– Prioritat en l’entrada a les activitats que realitzem que compten amb un aforament limitat.

EN AMAMANTA ENS ENCANTA CUIDAR DE LES NOSTRES SÒCIES!!!