Fes-te’n Voluntària

El treball del voluntariat hospitalari dins de l’associació és molt important i, amb el qual, et sents molt recompensada a més a més. Les voluntàries d’hospital som mares amb lactàncies prolongades, amb cursos de capacitació en lactància materna i acompanyament.

El nostre treball consisteix principalment a escoltar, donar informació i suport emocional a les mares que acaben de donar a llum, i per descomptat remetre-les al taller de lactància del CS perquè continuen rebent suport.

Per al voluntariat hospitalari, necessitem mares que no tinguen bebés de pocs mesos, perquè una mare amb un bebé d’aquesta edat té el seu espai al taller de lactància i pot brindar el seu suport a altres mares dins d’aquest. El centre d’aqueixa mare és el seu bebé, no els bebés de les altres. Quan els bebés creixen, ja disposem de més temps per a acudir a cursos, formar-nos i participar en el voluntariat.

Totes les voluntàries són sòcies d’Amamanta i estan assegurades per l’associació per a poder treballar dins de l’hospital.

L’activitat del voluntariat s’està desenvolupant en les plantes de maternitat dels hospitals amb els quals tenim concert (VEURE)

L’horari és de 14.30 a 16.30, amb una rotació quinzenal dels equips de voluntàries, el compromís és anar 2 vegades al mes.

Les voluntàries que s’incorporen en pràctiques han de rodar almenys 6 sessions, amb diferents voluntàries.

Si estàs interessada en el voluntariat emplena aquest qüestionari i ens posarem en contacte amb tu, si tens algun dubte també pots enviar un correu a secretaria@amamanta.es

  Nom i cognom

  On vius?

  e-mail

  Repetir e-mail

  Telèfonos

  Ets Sòcia de Amamanta?

  Has fet el curs d'assessores?
  Quan?

  Coneixes els tallers de lactància?

  Participes o has participat en cap taller de lactància?

  ¿En quin?

  En quin hospital t’agradaria fer el voluntariat?

  ¿Tens fills? - Quina edat tenen?

  En compliment de la Llei orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal 15/1999 de 13 de desembre se li comunica que les seues dades seran incorporades a un fitxer titularitat d’AMAMANTA amb CIF G97283717.

  Se l’informa també que pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, oposició, enviant una sol·licitud per escrit acompanyada de la fotocòpia del seu DNI a la següent adreça: AMAMANTA, C/ LluÍs Santàngel s/n (Centre de Convivència). 46191 Vilamarxant (València).

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *