La nostra família

La família de Amamanta està formada per:

  • Les sòcies que integren la Junta Directiva

ESTHER CORONADO

Presidenta

Assessora de lactància. Responsable de taller de Paiporta i voluntària a l’Hospital de Manises. S’encarrega de la gestió dels mitjans de comunicació i de les publicacions en web i xarxes socials.

PILAR ABAD

Secretaria

Coordinadora del voluntariat a l’Hospital Universitari La Fe. Assessora de lactància i voluntària a l’Hospital Universitari La Fe. Encarregada de la gestió i realització del curs anual d’assessores. Gestiona el contacte directament amb l’EVES i els diferents ponents que col·laboren en el curs.

BÀRBARA BIRIGAY

Tresorera

Assessora de lactància. S’encarrega de la gestió econòmica de l’associació. Coordinadora dels tallers de lactància. Ajuda i dona suport directe a la creació de nous tallers i dirigeix les reunions de tallers (TDT). Forma part de la gestió de qualitat de l’Associació.

SALOMÉ LAREDO

Vocal

Cofundadora d’Amamanta al costat de Rosario Rozada, la nostra comare. Assessora de lactància. Presidenta de l’associació des de l’any 2000 fins al 2014. Representant del Programa de Salut Matern-Infantil d’Unicef, representant a Amamanta des de 2010 fins a l’any 2014. Representant d’Amamanta en el Comité Nacional de la IHAN des de 2014, i des de l’any 2020 presidenta del Comité Nacional de la IHAN. Coordinadora del Curs de Formació d’Assessores. Forma part de la comissió de gestió de qualitat de l’Associació.

REME GARCIA

Vocal

Assessora de lactància. Redacta i gestiona les diferents actes de les reunions tant internes com externes de l’associació. Manté la comunicació amb les sòcies via mail. Responsable de la comissió que gestiona la Llei de Protecció de Dades. Organitza i gestiona, amb Ana, l’elaboració del calendari anual per a la promoció de la Lactància Materna, així com intermèdia amb les empreses que col·laboren en la realització d’aquest. Forma part de la gestió de qualitat de l’Associació.

RAQUEL SARABIA

Vocal

Coordinadora del voluntariat a l’Hospital de Manises. Assessora de lactància i voluntària tant a l’Hospital Universitari La Fe com en el de Manises.

ANA VICENTE

Vocal

Assessora de lactància i agent de salut de base comunitària. Forma part del Comité de Lactància de l’Hospital Universitari La Fe. Organitza i gestiona l’elaboració del calendari anual per a la promoció de la Lactància Materna, així com intermèdia amb les empreses que col·laboren en la realització d’aquest. Forma part de la gestió de qualitat de l’Associació.

JULIA PÉREZ

Vocal

Encarregada de la promoció i difusió de temes relacionats tant amb l’associació, com amb els tallers, i amb la lactància materna en general en les diferents xarxes socials. Coordina l’elaboració de nines de lactància realitzades a mà per mares voluntàries.

MAGDA DE LA CUADRA

Vocal

Assessora de lactància. Encarregada de la gestió de la web d’Amamanta i dels grups de correu de google.

MAYTE CASTILLO

Vocal

Assessora de lactància i voluntària a l’Hospital de Manises. Participa en el taller del Barri del Crist. Col·labora, junt amb Magda, en el manteniment i actualització de la web d’Amamanta i en la comissió del calendari.

PILAR ESCRICHE

IBCLC y assesora de lactancia. Voluntaria a l’Hospital de Manises. Coordinadora del voluntariat a l’Hospital de Manises.

LAURA HERRAIZ

Vocal

Assessora de lactància. Responsable del taller de Mislata.

ESTER VALERO

Vocal

Assessora de lactància i voluntària a l’hospital de Manises.

MARIAN BOSCH

Vocal

Assessora de lactància. Voluntària a l’hospital de Manises.

MªJOSÉ PALACIOS

Vocal

Assessora de lactància. Responsable del taller de la Torre. Encarregada del disseny de cartells.

NATASCHA BELLVER

Vocal

Assessora de lactància. Voluntària en xarrades itinerants sobre Pell amb pell, i voluntària de suport puntual als hospitals.

EVA BURSET

Vocal

Assesora de lactància. Voluntaria a l’Hospital Clínic. Coordinadora del voluntariat a l’Hospital Clínic i representant dins del comité de lactància de l’hospital. Representant del Taller de lactància de Museros.

CARMEN GINER

Vocal

Assesora de lactància. Representant del Taller de lactància de Silla.

La resta de la família de la nostra associació la componen, les voluntàries d’hospital, les representants de tallers de lactància vinculats, les sòcies que ofereixen xerrades itinerants, les sòcies que realitzen projectes de suport a l’associació (jurídic, pràcticum…), sense oblidar-nos de les nostr@s sòci@s, mares, pares i professionals sanitaris que amb les seues quotes col·laboren amb el manteniment de les activitats que realitza AMAMANTA.