La nostra família

La família de Amamanta està formada per:

  • Les sòcies que integren la Junta Directiva

ESTHER CORONADO

Presidenta

Assessora de lactància responsable del Taller de lactància de Paiporta. S’encarrega de la gestió amb els mitjans de comunicació.  Presidenta d’Amamanta des de 2020.

PILAR ABAD

Secretaria

Coordinadora del voluntariat hospitalari. Voluntària a l’Hospital Clínic i membre del comité de lactància de l’Hospital Universitari “La Fe” i del Clínic, tots dos a València. Coordinadora del Curs de Formació d’Assessores al costat de Salomé Laredo. Coordinadora del Projecte Espais Amics de la lactància materna. Secretària d’Amamanta des del 2020.

 

BÀRBARA BIRIGAY

Tresorera

Assessora de lactància. S’encarrega de la gestió econòmica de l’associació. Coordinadora dels tallers de lactància junt a Magda. Ajuda i dona suport directe a la creació de nous tallers i dirigeix les reunions de tallers (TDT). Coordina les publicacions de la web i xarxes socials. Tresorera d’Amamanta des del 2002.

SALOMÉ LAREDO

Vocal

Cofundadora d’Amamanta al costat de Rosario Rozada (matrona). Assessora de lactància. Presidenta de l’associació des de l’any 2000 fins al 2014. Representant del Programa de Salut Matern-Infantil d’UNICEF, representant a Amamanta des de 2010 fins a l’any 2014. Representant d’Amamanta en el comité nacional de la IHAN des de 2014, i des de l’any 2020 presidenta del Comité Nacional de la IHAN. Coordinadora del Curs de Formació d’Assessores, gestiona el contacte amb la EVES i els diferents ponents que col·laboren en el curs.

ANA VICENTE

Vocal

Assessora de lactància i Agent de salut de Base Comunitària. Co-responsable dels tallers de lactància de Mislata i de Sant Marcelí i voluntària a l’hospital de Manises. Organitza i gestiona l’elaboració del calendari anual per a la promoció de la Lactància Materna. Coordinadora del Projecte Educatiu d’Amamanta en instituts. Gestiona el compte d’Instagram de l’associació. Presidenta d’Amamanta del 2014 al 2019.

JULIA PÉREZ

Vocal

Col·labora en l’organització dels diferents esdeveniments que es realitzen durant tot l’any.

 

MAGDA DE LA CUADRA

Vocal

Assessora de lactància. Co-responsable del Taller de lactància de la Canyada. Encarregada de la gestió de la web d’Amamanta. Coordinadora dels tallers d’Amamanta al costat de Bàrbara.

PILAR ESCRICHE

Vocal

IBCLC i assessora de lactància, co-representant del taller de La Canyada.

 

RAQUEL SARABIA

Vocal

Assessora de lactància, voluntària a l’Hospital Clínic i en el de Manises, representant en el comité de lactància d’hospital de Manises.

MªJOSÉ PALACIOS

Vocal

Assessora de lactància. Responsable del taller de lactància de la Torre.

NATASCHA BELLVER

Vocal

Assessora de lactància del taller virtual dels divendres. Voluntària en xarrades itinerants sobre ‘Pell amb pell’.

ESTER VALERO

Vocal

Assessora de lactància i voluntària a l’Hospital de Manises, Coordinadora del voluntariat en aquest hospital.

MARIAN BOSCH

Vocal

Assessora de lactància. Voluntària a l’hospital de Manises. Coordinadora del Projecte de les nines Amamantitas.

EVA BURSET

Vocal

Assessora de lactància. Membre del comité de lactància de l’Hospital Clínic de València.

MªJOSÉ LERMA

Vocal

Psicòloga i coach-ontològic. Responsable i tutora de l’alumnat del Practicum de psicologia en tallers d’Amamanta, en coordinació amb les Universitats per a desenvolupar aquest projecte. Professora del Curs d’Assessores d’Amamanta i coach en les sessions que organitza per a les seues voluntàries dins de l’objectiu “Cuidar a qui cuida”

DÉBORAH MATA

VOCAL

Assessora de lactància. Responsable del taller de la Cañada, del taller virtual dels dilluns i voluntària a l’Hospital de Manises. Col·labora en l’organització dels diferents esdeveniments que es realitzen durant tot l’any. Forma part de la comissió del Calendari d’Amamanta.

La resta de la família de la nostra associació la componen, les voluntàries d’hospital, les representants de tallers de lactància vinculats, les sòcies que ofereixen xerrades itinerants, les sòcies que realitzen projectes de suport a l’associació (jurídic, pràcticum…), sense oblidar-nos de les nostr@s sòci@s, mares, pares i professionals sanitaris que amb les seues quotes col·laboren amb el manteniment de les activitats que realitza AMAMANTA.