Xarrada online: El sòl pelvià a l’embaràs i post-part

Suelo pélvico

Seguim amb les xarrades online, en aquest cas t’oferim aquesta interessant xarrada teòric pràctica sobre sòl pèlvic, a càrrec de l’especialista, amiga, sòcia i col·laboradora d’Amamanta, Lucía Berti.

Lucía Berti, és fisioterapeuta especialitzada en ginecologia i obstetrícia i responsable de FISIOMUJER. En aquesta xarrada ens parlarà de la importància, les cures i la recuperació de la musculatura de la zona pelviana durant l’embaràs i el postpart, com a manera de previndre i evitar problemes futurs.

Amb aquesta xarrada pretenem informar i assessorar les dones de la importància del treball de sòl pelvià. L’embaràs i el part són factors que predisposen a afeblir la musculatura perineal. És necessari que les dones coneguem el que és i com es pot recuperar en el postpart, amb això podrem evitar futures patologies i millorar la nostra qualitat de vida.

La xarrada te l’oferim en directe el dissabte 9 de maig a les 11h, des de l’aplicació Zoom amb ID 833-3585-5268 (obrirem la sessió 10 minuts abans) i al nostre canal de youtube Amamanta TV, pots fer preguntes des de totes dues plataformes.

Com sempre aquesta xarrada és gratuïta, Amamanta te l’ofereix dins dels seus compromisos de formació, no és necessari inscriure’t.

Pots veure-la en diferit al nostre canal, punxant l’enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=DN7SxAsVz3E