Calendari Amamanta

Any rere any, des de l’associació, realitzem un preciós almanac amb la finalitat de promocionar la imatge de l’alletament, sempre amb una temàtica diferent. Per a realitzar aquest projecte comptem amb la col·laboració de les nostres sòcies a tots els nivells: models, fotografia, disseny, promoció…

La difusió que realitzem d’aquest calendari és a dos nivells. Intern, ja que totes les nostres sòcies poden rebre el seu exemplar, és un dels avantatges de ser sòcia. I sanitari, ja que Amamanta regala 700 exemplars que es reparteixen en tots els hospitals, públics i privats, Centres d’Atenció Primària i Centres Integrats de la Comunitat Valenciana. A més, ofereix l’enviament per correu del calendari, per a aquelles persones que no puguen aconseguir-lo acudint als nostres actes (les despeses d’enviament són a càrrec del destinatari).

Tots els anys necessitem patrocinadors per a l’elaboració del calendari. També la teua empresa pot col·laborar en el patrocini d’activitats de l’associació, així com amb material útil per als nostres tallers.

Si vols col·laborar amb nosaltres com a empresa posa’t en contacte amb Reme García: colabora@amamanta.es

Pots veure cada calendari de lactància d’Amamanta punxant en les portades.

« of 14 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *