RECURSOS ECONÒMICS ANUALS

Amamanta Grup de suport a la Lactància Materna, és una organització cívica i solidària, una entitat NO lucrativa independent que, complint amb el Codi Ètic de Comercialització de Succedanis de la Llet materna i resolucions de l’Assemblea Mundial de la Salut, NO ACCEPTA cap mena d’ingrés provinent de la indústria d’alimentació infantil.

Amamanta realitza tots els seus pagaments a proveïdors i creditors al comptat, i no té deutes pendents amb cap organisme públic, ni amb Hisenda, ni amb la Seguretat Social.

Les activitats que ofereix Amamanta són gratuïtes, per a poder realitzar-les comptem amb unes fonts d’ingressos molt importants:

1r. Les QUOTES anuals de les nostres SÒCIES: Són els ingressos més importants, representen el 50% de la totalitat. És per això que sense la seua generositat no podríem dur a terme les nostres activitats.

Amamanta compta amb 729 sòcies (dades de 2023), majoritàriament dones. El 16% de les nostres sòcies tenen una antiguitat de més de 10 anys, el 36% entre 5 i 10 anys, el 17% porten 3 i 4 anys amb nosaltres. Agraïm enormement la fidelitat d’aquelles sòcies que porten temps compromeses amb la lactància materna.

2n. Donatius de sòcies i no sòcies

3r. Col·laboracions d’empreses amb el calendari de lactància.

4t. Ajudes públiques autonòmiques i municipals: representen la tercera part dels nostres ingressos. De la Conselleria de Sanitat i Salut Pública comptem amb dues subvencions que demanem cada any per a projectes com el calendari de lactància i els tallers, i en 2023 comptem amb una subvenció de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives. A més, alguns ajuntaments, de municipis on realitzem les nostres activitats, ens ofereixen subvencions que sol·licitem cada any, per a la realització de xarrades, impressió de material divulgatiu com ara cartells, tríptics, adquisició de roll-up, fotocòpies, material per als tallers, etc. El 2023 van ser: Ajuntament de Mislata, La Pobla de Vallbona i Vilamarxant. També ens cedeixen locals per a poder establir la nostra seu, per a realitzar xarrades, o per a realitzar el taller de lactància.

Pots conéixer els nostres comptes d’ingressos i despeses descarregant els informes anuals. Les sòcies d’Amamanta poden sol·licitar revisar els comptes en qualsevol moment. Per a qualsevol dubte o aclariment escriu per correu a secretaria@amamanta.es

COMPTES 2023

COMPTES 2022

COMPTES 2021

COMPTES 2019

COMPTES 2018

COMPTES 2017