Xarrada online “Conciliació familiar i laboral en temps de COVID”

El divendres 30 d’octubre a les 17.30h, t’oferim la xarrada online: “Conciliació familiar i laboral en temps de COVID”, a càrrec de la nostra advocada sòcia i voluntària Nuria Benito.

En aquesta xarrada, Nuria ens parlarà de temes molt interessant de tipus laboral i familiar que ara han d’adaptar-se a la situació sanitària que estem vivint, com el teletreball, què passa amb el nostre treball quan hi ha casos positius o quarentenes en el col·le , la jornada a la carta, baixes per situacions de risc en l’embaràs o la lactància, transferència entre permisos laborals, etc.

Podràs seguir la xarrada en directe i plantejar els dubtes que et sorgisquen, en la plataforma de Zoom amb ID 837 5514 1942 i en el nostre canal de YouTube . No és necessari inscriure’t prèviament, la xarrada quedarà gravada per a poder veure-la en diferit, i com sempre és gratuïta.