Xarrada online: Porteig segur

Porteo

Portear al nostre bebé ens permet fer les tasques quotidianes del dia a dia alhora que satisfem les necessitats fisiològiques del nostre bebé, afavorim la lactància, enfortim el vincle del bebé amb el seu cuidador…. Aquests són només alguns exemples del que ens dona el porteig.
Però… tots els porta bebés són ergonòmics i segurs per a nosaltres i els nostres bebés? La realitat és que no….

És important informar-nos i formar-nos sobre Porteig segur, per això t’oferim aquesta interessant xarrada a càrrec de Paula Gómez, educadora de porteig especialitzada en NNEE, assessora de lactància, sòcia i voluntària d’Amamanta.

Al llarg de la xarrada Paula ens parlarà de la importància del porteig per al correcte desenvolupament dels nostres bebés. Ens explicarà com ha de ser un bon porta bebé perquè siga beneficiós tant per al bebé com per al portador tenint en compte l’ergonomia.
També desmentirà mites relacionats amb el porteig i aprendrem a diferenciar un porta bebé ergonòmic d’un que no ho és, podrem familiaritzar-nos amb els tipus de porta bebés que podem trobar en el mercat i veurem exemples d’ús.

Tot això dissabte que ve 23 de maig a les 11h del matí, en el nostre Canal de Youtube Amamanta TV.

Si vols tornar a veure la xarrada entra en: https://youtu.be/AFDgM1wYp8k