Xarrada online: Primers auxilis en la infància

Els accidents no són anunciats, per la qual cosa tots hem d’estar preparats per a reaccionar degudament en situacions de perill com a ennuegades, colps, ferides, electrocucions o cremades. Saber com actuar en aquestes situacions pot ser crucial. A més, a l’estiu els riscos per a la salut dels més xicotets poden augmentar per la major exposició al mitjà que ens envolta: el sol, l’aigua, els insectes… Són elements dels quals podem gaudir amb les precaucions i els coneixements adequats.

Per això hem cregut crucial que l’última xarrada online, abans de ficar-nos de ple en les vacances i el descans d’estiu, siga sobre Primers auxilis en la infància, a càrrec de Nuria Gómez Herrero, infermera especialitzada en emergències sanitàries, que ens parlarà de temes tan importants com obstruccions en la via aèria, ennuegades, actuar davant traumatismes, desmais, convulsions, reanimació cardio pulmonar, etc

La xarrada serà el divendres 17 de juliol a les 17.30h, pots seguir-la des de Zoom amb ID 880 9579 0305, i pel nostre canal de Youtube Amamanta TV. És per tant oberta i gratuïta i quedarà gravada per a veure-la més tard.