TALLER VIRTUAL

L’arribada del coronavirus al nostre país en 2020 i la declaració de l’estat d’alarma el 14 de març, va fer que Amamanta cessara totes les seues activitats: voluntariat hospitalari, tallers de lactància, xarrades formatives i altres esdeveniments programats.

Ràpidament va caldre reaccionar perquè érem conscients que el confinament portava amb si una nova realitat que aïllava i feia més vulnerable la situació de les noves mares amb els seus bebés sense recursos de suport on acudir. Necessitàvem reinventar la nostra manera d’acompanyar a les mares, dissenyar una nova eina per a atendre les seues necessitats, així va nàixer el Taller de lactància virtual.

El Taller virtual és un espai on les mares poden connectar-se alhora i compartir els seus dubtes, les seues experiències, escoltar-se, donar-se suport… sentint que no estan soles en aquest procés, que altres mares com elles estan passant o han passat pel mateix, amb el que ixen reforçades i animades.

El Taller virtual funciona com el taller presencial, és conduït per una assessora de lactància i participen mares i embarassades. Té l’avantatge que permet estendre el nostre suport a llocs més allunyats del nostre àmbit d’activitat.

Per a participar en el taller per primera vegada, només en necessari escriure un correu electrònic a inscripciones@amamanta.es

Algunes de les nostres assessores