TALLERS VIRTUALS

El Taller virtual és un espai on les mares poden connectar-se alhora i compartir els seus dubtes, les seues experiències, escoltar-se, donar-se suport… sentint que no estan soles en aquest procés, que altres mares com elles estan passant o han passat pel mateix, amb el que ixen reforçades i animades.

El Taller virtual funciona com el taller presencial, és conduït per una assessora de lactància i participen mares, embarassades i les seues parelles. Té l’avantatge que es pot fer des de casa i permet estendre el nostre suport a llocs més allunyats del nostre àmbit d’activitat.

El taller és completament GRATUÏT.

Per a participar en el taller per primera vegada, només en necessari escriure un correu electrònic a inscripciones@amamanta.es

Ací pots consultar la taula d’horaris (recorda que en dies festius no hi ha tallers):

2024

TALLERSMATÍVESPRADA
DILLUNS17:30h a 19:30h
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS11:00h a 13:00h
DIVENDRES

Com sorgix el Taller Virtual?

L’arribada del coronavirus al nostre país en 2020 i la declaració de l’estat d’alarma el 14 de març, va fer que Amamanta cessara totes les seues activitats: voluntariat hospitalari, tallers de lactància, xarrades formatives i altres esdeveniments programats.

Ràpidament va caldre reaccionar perquè érem conscients que el confinament portava amb si una nova realitat que aïllava i feia més vulnerable la situació de les noves mares amb els seus bebés sense recursos de suport on acudir. Necessitàvem reinventar la nostra manera d’acompanyar a les mares, dissenyar una nova eina per a atendre les seues necessitats, així va nàixer el Taller de lactància virtual.

Amamanta sempre ha apostat per l’activitat presencial, no obstant això l’experiència ens ha demostrat que el taller virtual és una eina molt vàlida per a donar suport a la lactància materna i que complementa els tallers presencials i el voluntariat hospitalari. Per això decidim mantindre-la en el temps.

Pots conéixer algunes de les valoracions de les mares que participen en el Taller Virtual punxant este enllaç.

Algunes de les nostres assessores