Hospitals i Tallers

En Amamanta et donem suport amb la lactància.

El teu desig de donar el pit i un bon suport són els ingredients bàsics per a superar amb èxit les primeres setmanes de lactància materna. Confia en tu mateixa i en les teues possibilitats, tu eres la millor mare per al teu fill. Donem suport a la teua decisió i t’oferim recursos perquè aconseguisques el que t’has proposat: donar el millor per al teu fill i per a tu. Per molt que les circumstàncies es compliquen, sempre és possible trobar una solució. NO ESTÀS SOLA!

VOLUNTARIAT EN HOSPITALS

Pots comptar amb l’equip de voluntàries assessores d’Amamanta en la planta de maternitat de l’hospital. Podran visitar-te a la teua habitació o pots acudir al taller de lactància que organitzen allí mateix. Pregunta a les infermeres, ens trobaràs en:

HOSPITAL UNIVERSITARI CLÍNIC DE VALÈNCIA: Dilluns, dimecres i divendres de 14.30 a 17h

HOSPITAL DE MANISES: Dilluns i dimecres de 14.30 a 17h, i dissabtes d’11 a 13h

HOSPITAL GENERAL UNIVERSITARI DE VALÈNCIA: Dissabte a les 10.30h

HOSPITAL DE LA RIBERA DE ALZIRA: Dilluns de 14.30 a 17h

Recorda que a l’agost i en dies festius, NO podrem oferir-te voluntariat en hospitals. Però pots recórrer als nostres tallers presencials i virtuals si ens necessites.

Més informació sobre el voluntariat en l’enllaç.

TALLERS DE LACTÀNCIA

Són espaos de trobada on les mares podem compartir la nostra experiència i obtindre informació sobre lactància materna. En aquests trobaràs també una professional en lactància materna, podràs resoldre els teus dubtes i superar dificultats.

Són gratuïts i estan oberts a les mamàs, papàs, embarassades i familiars, participes amb el teu bebé. Troba la informació sobre Tallers presencials o virtuals punxant els enllaços.

TELÈFONS DE SUPORT

T’oferim telèfons de suport per a consultes:

Ana 667048284 – Bárbara 699420414

Pilar 638703847 – Natascha: 615076014

Lactància amb Bessons: Ana 651966842