Xarrada online Embaràs i lactància

El divendres 10 de juliol a les 18h t’oferirem aquesta interessant xarrada sobre “Embaràs i lactància” a càrrec de María Gómez-Cabrero, matrona i IBCLC, i sòcia d’Amamanta.

Durant la xarrada María tractarà temes d’interés per a les parelles embarassades, centrats en la lactància, la producció de la llet, els primers dies, aconseguir un bon agarre, extracció manual, senyals per a reconéixer un bon funcionament, com buscar suport, l’acompanyament de la padrina de lactància i dels tallers.

La xarrada us la oferirem en directe per Zoom amb ID 880 5029 5441, i quedarà gravada per a veure-la en diferit en el nostre canal de Youtube Amamanta TV. Després de la xarrada hi haurà un període per a resoldre dubtes. És oberta i gratuïta, està pensada per a embarassades i les seues parelles o mamàs que s’estan iniciant en la lactància. No necessita inscripció prèvia