Grups de suport IHAN

Existeixen altres Grups de Suport que treballen per la lactància materna a nivell de la nostra Comunitat Valenciana i a Espanya. Si vols consultar-los, pots fer-ho per províncies des de la web de la IHAN: https://www.ihan.es/grupos-apoyo/, en esta pàgina trobaràs també Recursos per a acompanyar l’embaràs i la lactància (punxa l’enllaç)

La IHAN, Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement i la lactància, va ser promoguda per l’OMS i UNICEF per a aconseguir que els hospitals i els serveis de salut, adoptaren pràctiques per a protegir, promoure i donar suport a la lactància materna exclusiva des del naixement. Per a això, la IHAN ha establit una sèrie de passos a seguir perquè Hospitals i Centres de Salut, puguen aconseguir el Guardó d’H o CS-IHAN de reconeixement nacional i internacional, que els acredita com a centres sanitaris que respecten, fomenten i protegeixen la lactància, la qual cosa representa un distintiu de qualitat per a la institució que l’aconsegueix.

IHAN España és una associació no governamental, sense ànim de lucre, formada per professionals sanitaris, i representants d’Unicef i del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social. Amamanta forma part del Comité Nacional i del Comité Executiu de la IHAN des de l’any 2015. Des d’aquesta organització s’ofereixen importants cursos de formació i Congressos Nacionals de lactància materna cada dos anys.


Per a accedir a la seua pàgina web punxa l’enllaç

https://www.ihan.es/