Curs d’assessores de lactància materna

El Curs d’Assessores de Lactància Materna és l’activitat formativa més important que organitza AMAMANTA. La primera edició es va realitzar l’any 2009, i des d’aleshores s’han realitzat edicions cada any, primer en l’aulari de l’Hospital la Fe de València, i després en l’EVES. És una activitat que ha comptat durant molt de temps amb reconeixement per part de la IHAN per ser d’interés sanitari, i sempre que s’ha pogut, ha sigut acreditat per l’EVES.

El curs està dirigit principalment a formar mares, i també professionals, amb la intenció que es convertisquen en futures voluntàries d’hospital o responsables de taller de lactància.

El curs consta de 20 hores teòriques, 4 hores de pràctiques i la presentació d’un treball final d’acompanyament real a una mare . Els treballs són revisats per assessores d’Amamanta i es premia el millor d’aquests. Les sessions presencials solen ser d’octubre a desembre, cada divendres a la vesprada. En 2021 es va adoptar per primera vegada el format en línia per a les sessions teòriques des de l’Aula Virtual de l’EVES.

La formació és impartida per al voltant de quinze reconeguts professionals de la branca sanitària amb una gran trajectòria en el seu camp.

El curs és gratuït i les places són limitades, per accedir-hi és necessari ser sòcia d’Amamanta.

L’objectiu d’aquest curs és formar a assessores de lactància que després s’incorporen al VOLUNTARIAT en alguns dels hospitals amb els quals col·labora AMAMANTA o donen suport o posen en marxa Tallers de Lactància Materna.

Coordinen: Salomé Laredo i Pilar Abad.

INFORMACIÓ SOBRE L’EDICIÓ 2022

Termini de pre-inscripcions del 14 al 19 de setembre.

Programa XII edició del Curs d’Assessores. Format en línia.

Inici de les classes teòriques 30 de setembre. Aula Virtual de l’EVES.

Més informació en la notícia del blog

INFORMACIÓ SOBRE L’EDICIÓ 2021

Curs finalitzat.

Programa XI edició del Curs d’Assessores. Format en línia.

Pots veure els treballs premiats en la X edició del Curs d’Assessores, punxant l’enllaç

INFORMACIÓ SOBRE L’EDICIÓ 2019

Curs finalitzat.

Programa X edició del Curs d’Assessores

Pots veure els treballs premiats en la X edició del Curs d’Assessores, punxant l’enllaç.

Imatges del curs. Accedeix a la Galeria.