Curs d’assessores de lactància materna

El Curs d’Assessores de Lactància Materna és l’activitat formativa més important que organitza AMAMANTA. La primera edició es va realitzar l’any 2009, i des d’aleshores s’han realitzat edicions cada any, primer en l’aulari de l’Hospital la Fe de València, i després en l’EVES. És una activitat que ha comptat durant molt de temps amb reconeixement per part de la IHAN per ser d’interés sanitari, i sempre que s’ha pogut, ha sigut acreditat per l’EVES.

El curs està dirigit principalment a formar mares, i també professionals, amb la intenció que es convertisquen en futures voluntàries d’hospital o responsables de taller de lactància.

El curs consta de 20 hores presencials, 4 hores de pràctiques en taller i voluntariat d’hospital i la presentació d’un treball final d’acompanyament. Els treballs són revisats per assessores d’Amamanta i es premia el millor d’aquests. Les sessions presencials solen ser d’octubre a desembre, cada divendres a la vesprada.

La formació és impartida per al voltant de quinze reconeguts professionals de la branca sanitària amb una gran trajectòria en el seu camp.

Les classes s’imparteixen a les aules de l’Escola Valenciana d’Estudis per a la Salut, situada en el carrer Juan de Garay de València. Mapa EVES

El curs és gratuït i les places són limitades, per accedir-hi és necessari ser sòcia d’Amamanta.

L’objectiu d’aquest curs és formar a assessores de lactància que després s’incorporen al VOLUNTARIAT en alguns dels hospitals amb els quals col·labora AMAMANTA o donen suport o posen en marxa Tallers de Lactància Materna.

INFORMACIÓ SOBRE LA NOVA EDICIÓ 2019

Ja està obert el termini per a la preinscripció de la X Edició del Curs d’Assessores de LM d’Amamanta 2019, el termini per a preinscriure’t finalitza el 21 d’octubre a les 23.00h. Finalitzat el termini contactarem amb les persones preinscrites per a comunicar si són admeses o no.

Coordinen: Salomé Laredo i Pilar Abad.