Curs d’assessores de lactància materna

El Curs d’Assessores de Lactància Materna és l’activitat formativa més important que organitza AMAMANTA. La primera edició es va realitzar l’any 2009, i des d’aleshores s’han realitzat edicions cada any, primer en l’aulari de l’Hospital la Fe de València, i després en l’EVES. És una activitat que ha comptat durant molt de temps amb reconeixement per part de la IHAN per ser d’interés sanitari, i sempre que s’ha pogut, ha sigut acreditat per l’EVES.

El curs està dirigit principalment a formar mares, i també professionals, amb la intenció que es convertisquen en futures voluntàries d’hospital o responsables de taller de lactància.

El curs consta de 20 hores teòriques, 4 hores de pràctiques i la presentació d’un treball final d’acompanyament real a una mare . Els treballs són revisats per assessores d’Amamanta i es premia el millor d’aquests. Les sessions presencials solen ser d’octubre a desembre, cada divendres a la vesprada.

La formació és impartida per al voltant de quinze reconeguts professionals de la branca sanitària amb una gran trajectòria en el seu camp.

El curs és gratuït i les places són limitades, per accedir-hi és necessari ser sòcia d’Amamanta.

L’objectiu d’aquest curs és formar a assessores de lactància que després s’incorporen al VOLUNTARIAT en alguns dels hospitals amb els quals col·labora AMAMANTA o donen suport o posen en marxa Tallers de Lactància Materna.

Coordinen: Salomé Laredo i Pilar Abad.

INFORMACIÓ SOBRE L’EDICIÓ 2021

Curs finalitzat.

Programa XI edició del Curs d’Assessores. Format en línia.

Pots veure els treballs premiats en la X edició del Curs d’Assessores, punxant l’enllaç

INFORMACIÓ SOBRE L’EDICIÓ 2019

Curs finalitzat.

Programa X edició del Curs d’Assessores

Pots veure els treballs premiats en la X edició del Curs d’Assessores, punxant l’enllaç.

Imatges del curs. Accedeix a la Galeria.