Xarrada online: Quan perdre la paciència es converteix en una oportunitat d’aprenentatge

Charla online: Cuando perder la paciencia se convierte en una oportunidad de aprendizaje

Dissabte que ve 4 d’abril, a les 11.00 del matí, tindrem una xarrada on-line amb Silvia Araque.

La podreu veure en directe a través del nostre canal de Youtube: Amamanta TV

L’arribada d’un bebé a la llar canvia radicalment la manera en què convivim i ens relacionem dins d’ell, tant amb els nostres companys de vida com amb nosaltres mateixes. Quan trobem un cert equilibri, el nostre bebé deixa de ser-ho i arribem a una nova crisi; apareixen situacions a les quals mai ens havíem enfrontat, i que produeixen en nosaltres certes reaccions que no sempre arribem a comprendre. Aquesta nova fase de la criança pot permetre’ns conéixer-nos més; investigar en les nostres memòries i comprendre’ns millor. Però no és fàcil, perquè no sempre ens agrada el que trobem; no és estrany que apareguen els retrets i la culpabilitat.

A més, si tenim en compte la situació actual, on la convivència intensiva és obligada, pot donar-se el cas que ens sentim aclaparades i superades en més ocasions.

Des d’Amamanta volem donar-vos suport en aquests moments, i en la mesura que siga possible, ajudar-vos al fet que aquesta situació es transforme en una oportunitat d’aprenentatge i creixement personal i familiar, de la qual isquem reforçades.

Per això, hem organitzat una xarrada online amb Silvia Araque. Per a aquelles de vosaltres que encara no la conegueu, només advertir-vos que les seues xarrades resulten addictives; que el seu llenguatge clar cala a l’interior i t’acompanya cap a racons que ni coneixies, al mateix temps que t’ofereix eines per a construir una millor versió de tu mateixa.
La xarrada tindrà lloc dissabte que ve 4 d’abril, a les 11.00 del matí.

A més d’a través del nostre canal de Youtube, on la podreu gaudir tant en directe com en diferit, també us podreu connectar per a escoltar a Silvia a través de l’aplicació Zoom. S’obrirà la sessió una mica abans de les 11h perquè us connecteu.

Açi teniu l’enllaç a la xerrada: https://youtu.be/2pGY6oC4vYc