Webinar IHAN “Lactància materna en pandèmia: lliçons apreses i reptes per al futur”

El pròxim dimecres 28 d’abril Amamanta tindrà el privilegi de participar, al costat d’altres ponents tan importants com Mª Teresa Hernández, Miguel Ángel Marín i Aythamy González, en aquest meravellós webinar que ha organitzat la IHAN amb el Ministeri de Sanitat:

https://www.ihan.es/webinar-lactancia-materna-en-pandemia-lecciones-aprendidas-y-retos-para-el-futuro/

L’objectiu i la missió de la IHAN és facilitar el procés de canvi dels hospitals en favor d’un inici més càlid de la vida dels xiquets. Aquesta pandèmia ha fet que molts dels assoliments obtinguts, en tants centres sanitaris, hagen desaparegut bruscament, al no saber com enfrontar-se a aquesta nova situació.

Ha sigut l’any en què ens hem hagut de reinventar, i en Amamanta estem orgulloses de poder compartir la nostra experiència, en els tallers virtuals de lactància que portem fent diàriament des del 16 de març de 2020.

Bàrbara Birigay, assessora i un dels pilars de Amamanta, serà l’encarregada de donar veu a aquesta experiència, sostinguda per un equip humà compost, hui dia, per 19 assessores, 8 matrona i 2 infermeres de pediatria.

Des que comencem, ens heu acompanyat quasi 1000 mares, moltes de vosaltres des de l’embaràs, hem realitzat 360 tallers, i continuarem fent-los, perquè funcionen i a més arriben molt més lluny del que inicialment havíem pensat que arribarien.

Si voleu veure la presentació d’Amamanta: “Talleres Virtuales: Acompañar en tiempos de pandemia” punxeu l’enllaç: