Vincula el teu taller

AMAMANTA ofereix als Tallers de Lactància la possibilitat de vincular-se a l’associació. Aquesta vinculació és una acció d’enriquiment mutu: Amamanta es nodreix de l’experiència i del creixement de la xarxa de tallers de lactància, de les seues mares i professionals; i els tallers, al seu torn, passen a formar part d’aquesta xarxa de suport entre iguals cada vegada més extensa i sòlida, tenint a més accés a tots els recursos de l’associació i obtenint tots els avantatges que això suposa.

Els tallers vinculats formen part d’AMAMANTA, donen suport a les seues iniciatives com a associació, comparteixen el seu objectiu fundacional (el suport a la lactància materna) i el seu mètode de treball, funcionen d’una manera similar d’acord amb el Protocol de tallers de lactància.

Per a vincular un taller de lactància a Amamanta, és necessari que el taller es realitze seguint el Protocol dels nostres tallers i que hi haja (almenys) una representant del taller, que siga sòcia de Amamanta. La representant ha d’assistir amb normalitat al taller, i mantindre’s comunicada amb l’associació (això es realitza a través dels Tallers de tallers). Si tens dubtes o t’interessa vincular el teu taller contacta: barbara@amamanta.es

A més de l’activitat setmanal del taller, aquests realitzen un altre tipus d’activitats que anem publicant en les xarxes socials i que, a més, pots conéixer llegint les memòries anuals que publiquem en l’apartat Què fem?-Tallers de lactància

Amamanta ofereix actualment Tallers presencials i Tallers virtuals. Per a conéixer horaris i llocs de realització punxa cada enllaç.

Per a acudir a un taller vinculat a Amamanta no necessites fer res, ni apuntar-te, són oberts i gratuïts, simplement acudeix amb el teu bebé i acompanyant (si ho desitges) i gaudeix.