Altres maneres de col·laborar

Existeixen altres maneres de donar el teu suport a Amamanta:

  • Col·laboració econòmica única i puntual, amb qualsevol import i en qualsevol moment per transferència bancària: Caixabank IBAN  ES34 2100 3953 4402 0014 8324 o Bankia IBAN ES69 2038 9044 0630 0032 5807
  • Realitzar un voluntariat dins d’Amamanta (requisit ser soci o sòcia), ja siga representant un taller de lactància, convertint-te en voluntària d’hospital, impartint formació… Estem obertes a escoltar què pots oferir-nos.
  • Emplena un Full d’agraïment que la Conselleria de Sanitat posa a la teua disposició en cada centre de salut. Els fulls es poden emplenar i entregar en el taulell del propi Centre de Salut. Pots agrair el que la teua comare, el taller i/o Amamanta ha fet per tu i la teua lactància. (FULL DESCARREGABLE)
  • Col·laboració amb el CALENDARI d’Amamanta, ja siga mitjançant una aportació econòmica que ens ajude a costejar el calendari; o participant com a model, fotògraf/a, maquillador o maquilladora… Com saps, a més de regalar-lo a les sòcies, el calendari es reparteix gratuïtament entre els Centres de Salut i Hospitals públics de la Comunitat Valenciana. Els col·laboradors, si ho desitgen, poden aparéixer amb el seu logotip en la contraportada del calendari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *