Altres maneres de col·laborar

Existeixen altres maneres de donar el teu suport a Amamanta:

  • Col·laboració econòmica única i puntual, amb qualsevol import i en qualsevol moment per transferència bancària: Caixabank IBAN ES10 2100 7772 4013 0061 3025 o per Bizum al 02592 (hi ha bancs que no tenen opció d’usar el número de bizum de 5 xifres o no ofereixen l’opció de Donar a ONG. Si aquest fora el teu cas, pots enviar el Bizum al 699420414, els diners arribarà igualment al compte d’Amamanta).
  • Realitzar un voluntariat dins d’Amamanta (requisit ser soci o sòcia), ja siga representant un taller de lactància, convertint-te en voluntària d’hospital, impartint formació… Estem obertes a escoltar què pots oferir-nos.
  • Emplena un Full d’agraïment que la Conselleria de Sanitat posa a la teua disposició en cada centre de salut. Els fulls es poden emplenar i entregar en el taulell del propi Centre de Salut. Pots agrair el que la teua comare, el taller i/o Amamanta ha fet per tu i la teua lactància. (FULL DESCARREGABLE)
  • Col·laboració amb el CALENDARI d’Amamanta, ja siga mitjançant una aportació econòmica que ens ajude a costejar el calendari; o participant com a model, fotògraf/a, maquillador o maquilladora… Com saps, a més de regalar-lo a les sòcies, el calendari es reparteix gratuïtament entre els Centres de Salut i Hospitals públics de la Comunitat Valenciana. Els col·laboradors, si ho desitgen, poden aparéixer amb el seu logotip en la contraportada del calendari. Aquests són els col·laboradors del nostre calendari 2021:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *