Conveni

Amamanta signa en 2023 un nou conveni de col·laboració amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per als pròxims 4 anys, continuant amb els que ha anant revonant des de 2006.

Aquest acord empara i avala l’activitat d’Amamanta, present i futura, en els departaments de salut de la província de València com són La Fe, Clínic-Malva-rosa, Doctor Peset, Arnau-Llíria, Hospital General, Manises, Requena, La Ribera, Gandia, Xàtiva-Ontinyent i el d’Elda a Alacant. Dins de les activitats que contempla el conveni es troba la possibilitat de fer voluntariat hospitalari, tallers de lactància, formacions per a professionals i famílies, exposicions fotogràfiques, etc.

Per a la signatura d’aquest conveni Amamanta ha necessitat obtindre el vistiplau de les gerències de cadascun dels departaments indicats anteriorment. El treball seriós i continuat al llarg de tots aquests anys, ha facilitat que les gerències òbriguen les seues portes a col·laborar amb la nostra associació i les seues assessores.

Això és un pas avant cap a la instauració del Pas 10 assenyalat per la IHAN-UNICEF, per a una ‘Lactància Natural Feliç’ pel qual s’anima a oferir assistència i atenció contínua sobre la lactància als pares i els seus bebés després de l’alta hospitalària a través dels grups de suport en els centres d’atenció primària.

Continuem treballant al costat dels professionals de la salut per a la protecció i promoció de la lactància materna com portem fent des dels nostres inicis.

Pots llegir el text complet del conveni punxant l’enllaç.