XIII edició Curs d’Assessores de Lactància Materna. Uneix-te al nostre voluntariat!

Amamanta llança la seua XIII edició del curs d’Assessores de Lactància Materna en col·laboració amb la EVES (Escola Valenciana d’Estudis per a la Salut).

L’OBJECTIU d’aquest curs és formar a assessores de lactància que després s’incorporen al VOLUNTARIAT en alguns dels hospitals amb els quals col·labora Amamanta, i també perquè participen com a assessores en els tallers de lactància de la nostra associació.

INFORMACIÓ sobre la XIII edició del Curs d’Assessores d’Amamanta:

  • Format en línia a través de l’Aula virtual de la EVES
  • 7 Classes teòriques del 29 de setembre al 17 de novembre (tots dos inclusivament) els divendres a la vesprada de 17 a 20h. Impartides per reconeguts professionals de la branca sanitària amb una gran trajectòria en el seu camp.
  • 2 Sessions pràctiques, una en Hospital (Clínic de València / Manises) i una altra en Taller d’Amamanta.
  • Presentació d’un treball final d’acompanyament real a una mare en la seua lactància, tutoritzat per una de les nostres assessores.
  • Imprescindible, ser sòcia d’Amamanta
  • Gratuït, places limitades

Per a obtindre certificat/acreditació d’aprofitament de la EVES (per a professionals sanitaris) i d’Amamanta, és necessari haver assistit al 85% de les classes teòriques (és a dir, només s’admet 1 falta justificada), haver realitzat les pràctiques i entregat el treball considerat com a apte per la correctora.

Contingut teòric del curs: Les sessions teòriques abasten tots els temes relacionats amb la fisiologia de la lactància, els aspectes emocionals, tècniques d’escolta i acompanyament, suport des de la IHAN, grups de suport i tallers. Temes enfocats per a formar-se com a voluntària d’Amamanta.

El termini per a inscriure’s al curs finalitza el diumenge 17 de setembre de 2023 (fins a les 0h). El resultat de l’admissió es confirmarà abans del divendres 22 al mateix correu facilitat en la inscripció.

La inscripció al curs implica l’acceptació de les normes d’aquest. Per a qualsevol dubte, escriu per mail a secretaria@amamanta.es

TANCAT EL PERIODE D’INSCRIPCIO AL XIII CURS D’ASSESSORES