Xarrada EN LÍNIA sobre ‘Alimentació Respectuosa (BLW)’

La introducció de l’alimentació complementària és una de les majors preocupacions de mares i pares quan els seus bebés s’aproximen als sis mesos de vida. La introducció de nous aliments no ha de suposar una tortura per als pares ni per als xicotets. És important que entenguem l’alimentació complementària com un procés més en el qual cada bebé portarà el seu ritme, que respectem la seua evolució sense forçar, sense enganyar.

Tractem que el bebé s’assega en els menjars amb la família compartint el moment social, que s’alimente per si mateix amb els seus manetes, permetem-li explorar el sabor, la textura, el color i l’olor. Això encoratja la independència i la confiança, i ajuda a desenvolupar la seua coordinació ull-rage i habilitats de mastegar.

Si vols conéixer més sobre aquest tema no et perdes aquesta xarrada que t’oferirem el dijous 20 d’abril a les 11h en fotmat en línia per la plataforma Zoom amb ID 950 0107 9517 o punxant l’enllaç.

La xarrada serà a càrrec de Toya Clemente, assesora de BLW i de Deli Garcia, tècnic superior de dietètica i nutrició, i assessora de BLW. És oberta i gratuïta, no es graba.

AQUESTA XARRADA HA QUEDAT GRAVADA EN EL NOSTRE CANAL DE YOU TUBE, POTS ACCEDIR A VEURE-LA DES D’AQUEIXA XARXA O DES DE L’APARTAT XARRADES EN LÍNIA DEL NOSTRE WEB

Et deixem alguns dels documents i infografies que es van compartir en la xarrada:

PLANTILLA DE CONTROL D’ALIMENTS (punxa per a descarregar la taula en pdf)