Trobada-taller de mares i famílies a Alacant

Des d’Amamanta et proposem aquest taller per a retrobar-nos amb les mares i famílies d’Alacant que han passat pels nostres tallers de lactància, amb les quals actualment participen o aquelles que vulguen conéixer-nos.

Comptarem amb les nostres assessores d’Alacant: Paula, Eva i Toya, que han preparat aquesta trobada amb il·lusió per a poder conéixer-nos en persona, tornar a veure’ns, i veure el grans que estan ja els nostres bebés. Farem un taller de lactància per a compartir les vostres experiències i dubtes respecte a la maternitat i la lactància.

La cita serà el divendres 14 d’abril a les 17.30h, al Parc Sergio Melgares, el punt de trobada estarà al costat de l’arbre en record de les mascotes perdudes. Us deixem un telèfon de contacte per si teniu algun dubte 625 75 26 83 Toya.