Xarrada sobre ‘Somni Infantil’ a Alboraia

El somni del bebé és un tema que preocupa moltes vegades als pares, sobretot perquè quan naix el bebé ens creem unes expectatives respecte al seu descans que moltes vegades no es compleixen, a voltes condicionades per comentaris del nostre entorn. El somni del bebé no té res a veure amb el de l’adult, i aquesta és una premissa de la qual tots i totes hauríem de partir.

Per a parlar de Somni infantil, us oferim aquesta enriquidora xarrada oferida per Rosa Furió, comare i assessora de somni infantil. Rosa ens ajudarà a conéixer com és el somni infantil i com evoluciona i canvia al llarg de la vida, a aprendre a identificar les etapes per les quals passarà el nostre bebé, comprendre què és normal i què no respecte al somni, explorar les eines que et poden ajudar a descansar millor, identificar les causes dels despertares del teu fill/a, per a poder minimitzar-los, entendre les diferents peces que afavoreixen una bona higiene de somni: ambient, migdiades, horaris, rutines, fomentar un somni segur: llit familiar, etc.

La xarrada serà el dimarts 25 d’abril a les 16h en el Pavelló esportiu municipal d’Alboraia, C/ Sant Isidre Llaurador 19, comptem amb l’organització del centre de salut d’Alboraia a través de la seua matrona i responsable del taller de lactància Begoña Ibáñez.

La xarrada és oberta i gratuïta. No és necessari inscriure’s. En cas de completar-se l’aforament, es donarà prioritat a les sòcies d’Amamanta.