Taller de Young Moo Mater (Taitxí amb bebés)

El taller de La Pobla de Vallbona , ha organitzat una Màster Class de Young Moo Mater (Taitxí amb bebés), per a divendres que ve 18 de novembre a les 12h del matí en l’Espai Jove, a càrrec del mestre Jesús Javier Arnau García.

Jesús Javier Arnau García, mestratge en arts marcials, professor i creador de Young Moo Hapk i Young Moo Mater (Tai txí) i Sofrologia, amb dilatada experiència en totes les disciplines, ens oferirà una xarrada inicial explicativa sobre aquesta nova disciplina creada per ell, així com del mètode i els beneficis que la seua pràctica aporta tant a les mares com als seus fills i filles.

Durant la Màster Class, aprendrem, sota la seua direcció, tècniques d’introspecció, relaxació i connexió emocional-sensorial amb el nostre bebé.

Combinarem tècniques de relaxació per a calmar el nostre estat d’estrés, ansietat, etc. amb tècniques de taitxí amb bebés, per a recuperar el nostre equilibri intern i pensament conscient, tota esta experiència és compartida en tot moment amb el nostre bebé. Treballarem diferents aspectes, tots ells importants i amb un objectiu final: ampliar i reforçar el vincle emocional i afectiu amb el nostre bebé.

Amb el Young Moo Mater treballarem aqueix vincle perquè el bebé senta la presència i l’amor de la mare, la qual cosa afavorirà la sensació de seguretat, d’autoestima, creant bebés sans emocionalment i més segurs. Realitzarem tècniques de relaxació, d’inducció i introspecció mental, de meditació i respiració, finalitzant amb tècniques dinàmiques (TAITXÍ) d’equilibri.

Per a aquesta activitat és necessari portar mocador de porteig o motxilla (el carro ha de romandre fora de la sala), roba còmoda, estoreta i coixí individual (que s’utilitzarà tant per a la mare com per al bebé).

L’activitat és gratuïta, l’aforament és limitat, per a participar és necessari inscriure’s per correu electrònic a inscripciones@amamanta.es