Xarrada sobre el Sòl Pelvià al Taller de La Pobla de Vallbona

El taller de La Pobla de Vallbona ha organitzat una interessant xarrada teoricopràctica sobre el sòl pelvià per divendres 25 de novembre a les 11.30 h, en l’Espai Jove, C/ De les Eres 82, a càrrec de Lucía Berti.

Lucía Berti, és fisioterapeuta especialitzada en ginecologia i obstetrícia i responsable de l’espai FISIOMUJER. En aquesta xarrada ens parlarà de la importància, les cures i la recuperació de la musculatura de la zona pelviana durant l’embaràs i el postpart, com a manera de previndre i evitar problemes futurs.

Amb aquesta xarrada pretenem informar i assessorar les dones de la importància del treball de sòl pelvià. L’embaràs i el part són factors que predisposen a afeblir la musculatura perineal. És necessari que les dones coneguem el que és i com es pot recuperar en el postpart, amb això podrem evitar futures patologies i millorar la nostra qualitat de vida.

Es tracta d’una activitat gratuïta que ofereix Amamanta a través dels seus tallers, no necessites inscriure-t’hi.