Taller de tallers de lactància

Dissabte que ve 26 de novembre a les 10.30 h des d’Amamanta realitzarem Taller de tallers de lactància, en la seu d’Amamanta de Vilamarxant, C/ Lluis Santàngel nº2 (Centre de Convivència) primer pis (ubicació).

Aquestes reunions de taller de tallers (Tdt) es realitzen cada 2 mesos per a donar suport, impulsar i promoure la creació de tallers de lactància. Participen les assessores i professionals que estan al capdavant de tallers, o aquelles que tenen interés en el funcionament o a posar en marxa un nou taller. Un espai per a compartir experiències del taller, donar-nos suport les unes a les altres, compartir, …. en suma, cuidar-nos per a poder cuidar.

Pots conéixer una mica més sobre el Taller de tallers (Tdt) punxant l’enllaç.

La participació és oberta i gratuïta, no és necessari inscriure’s però sí que ens agradaria conéixer la vostra assistència prèviament, escrivint al correu electrònic: secretaria@amamanta.es.
Us esperem.