Aconsegueix el teu Calendari i Agenda de lactància de 2023

Ja pots tindre el teu Calendari d’Amamanta de 2023 i l’Agenda de lactància.

El calendari és gratuït per a les sòcies (així agraïm el seu suport incondicional), si no eres sòcia o vols algun més, et demanem una aportació de 5 euros per a ajudar-nos a costejar-lo.

Respecte a l’Agenda del 2023, és una agenda a color, amb fotografies i textos aportades per les pròpies mares (sòcies i no sòcies), que han volgut compartir els seus moments d’intimitat i lactància. Si vols tindre l’agenda, et demanem 15 euros com a donació per a costejar-la.

Calendari i Agenda es poden recollir en qualsevol dels nostres actes, encarregar-los en els nostres tallers de lactància, en la seu de Vilamarxant, o podem enviar-te’ls per correu a la teua casa.

En cas d’enviar-ho per correu demanem que ens ajudes amb les despeses d’enviament, que són de 3,50 euros per a enviament ordinari i 7,30 si ho prefereixes certificat (permet fer seguiment). El cost és el mateix per a calendari, agenda, o totes dues coses juntes.

Pots ingressar els imports en el compte d’Amamanta (ES22 3159 0012 4128 9304 3923) o per Bizum al número 02592, dins de l’opció “Donar a ONG o Fer Donació”, si no t’ix aqueixa opció pots usar el número 699420414. Necessitem també una adreça postal on tingues la seguretat que es pot realitzar el lliurament, sobretot si tries l’enviament ordinari ja que el paquet no cap en la bústia, s’ha de donar en mà i no volem que es perda.

Per a demanar-ho escriu-nos a secretaria@amamanta.es