Treball presentat per Amamanta al Congrés de lactància de la IHAN 2022

A l’XI Congrés nacional de lactància materna organitzat per la IHAN a Pamplona, Amamanta va presentar un treball en forma de pòster divulgatiu sota el títol: ‘PANDÈMIA COVID: COM CONTINUAR DONANT SUPORT A LA LACTÀNCIA DES D’UN GRUP DE MARES‘

Així de manera visual i sintetitzada tractàrem de reflectir el treball d’acompanyament que vam posar en marxa des del primer dia de confinament domiciliari en 2020 i que encara hui perdura: El Taller Virtual. Aquest tipus de suport es va complementar amb els Tallers Presencials que es van tornar a reactivar tímidament en 2021, perquè la incidència de COVID no permetia la volta real a la normalitat.

L’equip d’assessores es va deixar la pell perquè les mares no estigueren soles en aquests dos anys tan complicats. Les mares que han participat en els tallers, s’han sentit agraïdes pel suport rebut, moltes ens van escriure les seues paraules d’agraïment a través de la nostra web. Algunes es van associar en aquest temps per a col·laborar amb la nostra associació i amb la lactància. I un grup molt important d’elles, va fer el pas de formar-se en lactància per a convertir-se en assessores i poder retornar tot el rebut en les seues lactàncies en tallers d’Amamanta (virtuals i presencials). Gràcies a aquesta evolució creix la xarxa de suport que oferim.