Jornada sobre lactància organitzada per l’Institut d’Investigació Sanitària de la Fe

L’Institut d’Investigació Sanitària de la Fe ha organitzat aquesta interessant jornada formativa per a les famílies sota el títol “Beneficis de la lactància materna: una visió des de la ciència”, a l’Hospital La Fe de València (Torre A).

L’esdeveniment que es realitzarà el dissabte 7 de maig d’11 a 13h, comptarà amb dues conferències sobre el Poder de la lactància des d’una perspectiva clínica i perspectiva del laboratori, i diversos tallers interactius pels quals es pot anar passant de manera dinàmica i amena. Amamanta col·laborarà en el taller de “Donació de llet materna i suport a la lactància”.

Et deixem el programa complet amb el detall de les ponències i tallers, per a assistir és necessari inscriure’s prèviament ja que l’aforament és limitat (inscripcions)

GALERIA D’IMATGES