Taller temàtic per a Famílies Monoparentals

No totes les famílies són iguals, en l’actualitat ens trobem amb una diversitat d’estils, i cada vegada, amb més freqüència, famílies monoparentals.

Les situacions d’aquestes famílies en la criança són diferents al dia a dia d’aquelles que compten amb dos adults: Dubtes i pors d’afrontar la criança en solitari, ser el principal o únic manteniment econòmic, por d’emmalaltir, càrregues i responsabilitat, dificultats per a conciliar…

Hem preparat aquest taller temàtic per a escoltar aquestes famílies, per a donar-los un espai de trobada en el qual plantegen els seus dubtes, experiències, sentiments… Comptarem amb l’acompanyament de la nostra advocada Nuria Benito, mediadora i especialista en dret familiar, per a guiar-nos i orientar-nos en temes que poden ser d’interés, com a aspectes legals d’aquestes famílies, drets, deduccions, descomptes, ajudes, permisos, conciliació, etc.

A més ens acompanyaran en el taller algunes mares que estan criant soles, però que creguen llaços entre elles i formen la seua pròpia tribu i/o es deixen assessorar per associacions especialitzades, com per exemple: AFAMO, MSPE, FAMS, etc.

Si t’interessa conéixer més i compartir, connecta’t a aquest Taller temàtic en línia, el dijous dia 21 d’octubre a les 17.30h a través de la plataforma zoom amb ID: 811 2403 3979 o punxant l’enllaç.

Recorda els tallers temàtics són gratuïts, però no es graven, cal viure’ls.

Aquesta activitat queda recollida dins de les activitats organitzades per Amamanta Mislata, en col·laboració amb la Regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Mislata.

Tota la informació arreplegada a partir de la xarrada-taller la pots trobar a l’apartat Assessorament Legal