Calendari Amamanta 2022: “Per a lactàncies, colors”

El 2 d’octubre vam poder conéixer per fi el calendari de lactància que ens acompanyarà cada dia del pròxim any. Tretze belles imatges que ens mostren que no totes les lactàncies són iguals, d’ací el seu títol “Per a lactàncies, colors”.

A l’acte de presentació van acudir les models del calendari, les fotògrafes que amb tanta delicadesa ens han regalat aquestes belles imatges, alguns col·laboradors, i les nostres sòcies que cada any ens abrigallen en aquest moment tan especial i il·lusionant que és la presentació del calendari.

Les companyes de la comissió del calendari van organitzar un esdeveniment per a gust de tots els assistents, un espectacle que conjuminava màgia, música en directe i molt molt humor, de la mà de @alex_navarrés_showman.

Amb la presentació, comença la nova vida del nostre calendari, a partir d’ara és moment de difondre’l i fer-lo arribar a les nostres sòcies, als centres sanitaris de la Comunitat Valenciana i a tot el que li interesse.

Com cada any, el calendari podrà recollir-se en la nostra seu, en els punts d’informació itinerants que organitzem o sol·licitar que l’enviem per correu al domicili. Per a les sòcies és gratuït, per a les no sòcies demanem una aportació de 5 euros. En cas d’enviar-ho a domicili demanem que ens ajudeu amb les despeses d’enviament, 3 euros en cas d’enviament ordinari. Per a demanar-ho escriu-nos a secretaria@amamanta.es

Et deixem aquest vídeo per a conéixer-lo.