Amparo García Escribano, nova Agent de Salut de Base Comunitària

El passat 15 de juliol va tindre lloc a l’Escola Valenciana d’Estudis per a la Salut la clausura de la 13a edició del Curs d’Agents de Salut de Base Comunitària.
Va ser un acte emotiu i entranyable que va comptar amb la presència de representants de Salut Pública com ara la Secretària Autonòmica, Na Isaura Navarro que va tindre unes paraules de suport i agraïment a les persones participants.
En total han sigut 19 persones, provinents de diferents sectors de l’entramat associatiu i veïnal els que han aconseguit acreditar-se com a Agents de Salut. Durant 3 mesos, 180 hores de dur treball i esforç, entre la incertesa per la situació sanitària i la il·lusió per aconseguir la meta final del curs. Ara, amb aquest aval acreditatiu, el següent pas serà posar en pràctica l’aprés i seguir en connexió, establint xarxes i sinergies per a promoure i fomentar els bons hàbits de salut entre la població.
Enguany, la nostra companya Amparo García Escribano, assessora de lactància d’Amamanta i representant del taller de Bunyol, ha aconseguit el Diploma com a Agent de Salut.
Així, Amamanta compta ja amb 3 agents de salut que queden al servei de les seues poblacions per a orientar, promocionar i realitzar accions d’atenció primària per a afavorir l’equitat en l’accés i l’assistència en qualsevol àmbit de la sanitat pública. La filosofia d’Amamanta sempre ha sigut treballar braç a braç amb els professionals sanitaris públics que cobrisquen a la major població possible, sent el pont entre els serveis d’atenció i informació sanitària.
Podria resumir-se aquesta labor com: Ciutadans cuidadors d’altres ciutadans, que dinamitzen accions de promoció de la salut.
Des d’Amamanta us volem donar les gràcies i tot el nostre suport