L’impacte de les xarxes de suport a la lactància materna

Des de la Facultat de Medicina de la Universitat de València, en el doctorat d’Endocrinologia i Nutrició, estan realitzant un estudi per a valorar L’IMPACTE DE LES XARXES DE SUPORT A la LACTÀNCIA MATERNA.
Han triat a la nostra associació AMAMANTA per a començar l’estudi, valorant el treball d’acompanyament que fem fins hui.

Ens agradaria que ens ajudàreu en aquesta avaluació del nostre treball. L’estudi té dues parts, una primera per a totes les mares que s’han connectat als tallers virtuals que realitzem, o han rebut qualsevol tipus d’acompanyament per part d’AMAMANTA entre març de 2020 i maig de 2021 (Enquesta 1) i la segona part de l’estudi per a les que han rebut acompanyament abans de 2020 (Enquesta 2).

Només es tarden 10 minuts a emplenar l’enquesta, i és important que responeu a totes les preguntes, si no l’enquesta no serà vàlida. Necessitem la vostra col·laboració perquè la Universitat puga mesurar amb aquest estudi l’acompanyament que estem realitzant des de l’any passat, ens ajudeu?
Moltes gràcies!

ENQUESTA 1. Per a mares que van donar a llum entre 2020 i 2021: https://forms.gle/*DXdrvGh878CxAi778

“Els grups de suport actualment estan oferint el suport (tallers virtuals i consultes) per la via en línia, o per les Xarxes socials (Instagram, Facebook, Whatsapp, Twitter, etc) donades les condicions de restricció social ocasionades durant la pandèmia pel COVID 19. És per això que la teua participació és important, per a obtindre les dades directament de la població implicada i valorar així l’atenció facilitada, per part del grup de suport a la lactància materna en el qual et trobes. Per favor, contesta sincerament a les preguntes que es formulen a continuació. La realització d’aquest qüestionari tan sols et portarà uns minuts.

La teua col·laboració és completament ANÒNIMA, per la qual cosa ningú podrà relacionar el que respongues amb tu i és totalment VOLUNTÀRIA. Tot el que ací quede reflectit serà tractat de forma absolutament confidencial. Si no desitges participar en l’estudi, la teua atenció dins del grup de suport no canviarà de cap manera. Per a qualsevol dubte pots escriure a la responsable de l’estudi a gladysdu@alumni.uv.es.

T’agraïm molt sincerament la teua ajuda desinteressada.”

ENQUESTA 2. Per a mares que van donar a llum abans de 2020: https://forms.gle/k9ECEUEPq8fHUHKc7

“Necessitem la teua participació, per a obtindre les dades directament de la població implicada (Mares que van donar lactància materna o que encara estan alletant i que van rebre suport PRESENCIAL, abans de la declaració de l’estat d’alarma, és a dir ABANS DE MARÇ 2020) per a valorar així l’atenció facilitada, per part del grup de suport en el qual vas participar o si encara participes. Per favor, contesta sincerament a les preguntes que es formulen a continuació. La realització d’aquest qüestionari et portarà uns minuts.

Actualment aquest grup de suport a la lactància està oferint l’assistència per la via en línia (tallers virtuals i consultes), o per les Xarxes socials (Instagram, Facebook, Whatsapp, Twitter, etc) donades les condicions de confinament i restriccions socials, ocasionades durant la pandèmia pel COVID. Ens agradaria establir les diferències quant al grau de satisfacció i a l’atenció rebuda.

Si tens més d’un fill, emplena el qüestionari en relació amb el fill que va ser alletat i amb el qual vas rebre el suport, per part del grup AMAMANTA, de manera PRESENCIAL. Si vas rebre el suport presencial i després vas continuar amb el suport en línia i ja vas emplenar el formulari per a l’opinió d’atenció en línia, no emplenes aquest qüestionari, si no ho has fet pots emplenar aquest. (És una opinió per mare, no per nombre de fills).

La teua col·laboració és completament ANÒNIMA, per la qual cosa ningú podrà relacionar el que respongues amb tu i és totalment VOLUNTÀRIA. Tot el que ací quede reflectit serà tractat de forma absolutament confidencial.”