‘Empoderament i lideratge personal en la maternitat i lactància’ xarrada en línia

“Hui dia les persones semblen mostrar una actitud passiva en les seues interaccions socials, tant amb els sers estimats com amb persones desconegudes. Tot això es veu potenciat per les pors i inseguretats en les dones quan estan embarassades o quan acaben de donar a llum. No obstant això, el contrari a aquesta actitud passiva seria tindre una actitud proactiva per a poder fer front a aquestes situacions del dia a dia. L’empoderament és una eina de lideratge personal amb la qual aquestes dones poden arribar a ser capaces d’enfrontar-se a les seues pors, problemes i situacions i interaccions personals. L’empoderament sempre anirà en la línia d’enfortir les nostres capacitats, impulsant canvis positius per a si, prendre decisions i aconseguir exercir el control en les nostres vides. A més un lideratge personal ben establit ens pot ajudar a multiplicar els beneficis de l’empoderament i de l’actitud proactiva en l’afrontament i cerca de les nostres metes. Aquesta direcció personal ens pot ajudar a ser el nostre propi líder transformacional creant la millor versió possible de nosaltres mateixes.”

Fran Crespo, alumne del Pràcticum de psicologia que participa cada setmana en els nostres Tallers Virtuals, ens parlarà d’aquest interessant tema el divendres 9 d’abril a les 17h, en la xarrada en línia a la qual podeu connectar-vos via zoom amb ID 869 6376 7378, no hi ha contrasenya, ni necessites inscriure’t. Com sempre aquestes sessions formatives són gratuïtes, l’aprofitament s’enriqueix amb la participació, així que no es graven.