Taller temàtic online sobre Tornada al treball

Després del descans d’estiu, tornem a posar en marxa els Tallers temàtics. Els Tallers temàtics, no són xarrades, són tallers que tracten sobre un tema concret que considerem d’interés dins del món de la lactància i la criança respectuosa. Un espai on poder compartir experiències i dubtes sobre un tema determinat, en aquesta ocasió, “La tornada al treball”

Quan termina el període de la baixa maternal, tan escassa que tenim, tornar a treballar ens genera un munt de pors, dubtes, sentiments….. Necessitem veure com conciliar, com continuar amb la lactància, com extraure, conservar o descongelar la llet, i moltes altres qüestions que ens ronden el cap.

Per això t’oferim un espai virtual en el qual poder expressar els teus sentiments, els teus dubtes, compartir la teua experiència sobre com va ser la teua tornada al treball, tot això acompanyada d’assessores de lactància i altres mares amb experiències similars.

T’esperem el divendres 25 de setembre a les 17.30h a través de la plataforma de Zoom, amb l’ID 815 8621 3041. Recorda, és una activitat completament gratuïta que no necessita inscripció prèvia. El taller no es grava per protecció de dades i imatges de les persones que participen, i perquè el taller cal viure’l.