Signem conveni amb Aliter Advocats

Amamanta signa un acord de col·laboració amb Aliter Advocats, un despatx amb seu a València que tracta diferents temes jurídics i d’allò més actuals.

Aliter, ja venia col·laborant amb el nostre calendari des de fa anys, ara amplia aquesta col·laboració en benefici de les nostres sòcies, d’Amamanta i de la lactància materna.

El conveni contempla d’una banda la possibilitat que les nostres sòcies puguen realitzar consultes sobre les novetats jurídiques que puguen afectar-los així com atendre les seues consultes a través dels departaments dels quals disposa el despatx. Aliter Advocats atendrà de manera gratuïta la resolució de dubtes o tràmits senzills, a més d’un tracte especial amb les nostres sòcies i personalitzat. En aquells tràmits amb cost, cedirà un 5% del mateix a Amamanta com a col·laboració dins de la seua política de RSC. A més, oferirà gratuïtament xarrades formatives en qüestions legals d’interés per a les sòcies d’Amamanta.

Per a les consultes i expedients de dret de família i laboral, Amamanta continua comptant amb la col·laboració de l’assessorament jurídic de Núria Benito. Podeu llegir més sobre les àrees d’actuació dels dos despatxos i com realitzar les consultes en la nostra secció d’Assessorament Legal.