Taller temàtic per a les àvies

Les àvies juguen un paper molt important en la nostra maternitat, quan arriben els nets elles troben un nou moment per a maternar sense l’obligació i l’exigència que van viure en les seues pròpies maternitats, poden gaudir dels seus nets, jugar, abraçar, malcriar, sense la càrrega d’educar. Però per a elles a vegades no és fàcil, perquè han d’aprendre a entendre a la nova mare, entendre que la manera de criar li correspon a la mare, respectar les seues decisions, secundar-la incondicionalment.

Per això hem decidit dedicar un dia especial per a aquestes meravelloses àvies, habilitant un espai perquè compartisquen els seus sentiments i siga un punt de trobada perquè àvies i mares puguen escoltar-se i aprendre les unes de les altres.

Per a això, hem preparat un Taller temàtic virtual per a divendres que ve 5 de juny a les 17.30h a través de la plataforma Zoom, amb ID 850 4778 2440, no és necessari inscriure’s.

Pot ser una bona ocasió perquè la mare i l’àvia es connecten juntes, o bé cadascuna des de la seua casa. En el taller podrem compartir inquietuds, experiències, conéixer altres estils de criança, parlar de mites, etc., sempre des de l’amor i el respecte, buscant camins de trobada.