Xarrada sobre ‘Alimentació Respectuosa (BLW)’ al Taller de Nou Moles

La introducció de l’alimentació complementària és una de les majors preocupacions de mares i pares quan els seus bebés s’aproximen als sis mesos de vida. La introducció de nous aliments no ha de suposar una tortura per als pares ni per als xicotets. És important que entenguem l’alimentació complementària com un procés més en el qual cada bebé portarà el seu ritme, que respectem la seua evolució sense forçar, sense enganyar.

Tractem que el bebé s’assega en els menjars amb la família compartint el moment social, que s’alimente per si mateix amb els seus manetes, permetem-li explorar el sabor, la textura, el color i l’olor. Això encoratja la independència i la confiança, i ajuda a desenvolupar la seua coordinació ull-rage i habilitats de mastegar.

Si vols conéixer més sobre aquest tema no et perdes aquesta xarrada que t’oferirem el dijous 13 de juny a les 11h al Taller de lactància del Centre de Salut de Nou Moles (Unitat Sexual i Reproductiva C/ Pintor Stolz 35), a càrrec de Deli García, tècnica superior de dietètica i nutrició i assessora de BLW.

És oberta i gratuïta. En cas de completar-se l’aforament, tindran preferència en l’entrada les sòcies d’Amamanta.