Xarrada “Primers Auxilis en la infància” en La Canyada

El Taller de Lactància d’Amamanta-La Canyada, organitza aquesta xarrada, a càrrec d’Inés Porcar, pediatra i Regina Rebull, infermera de pediatría, que tractaràn temes de gran interés com: ennuegades, cossos estranys, hemorràgies, ferides, talls, picades, cremades pel sol, reanimació cardiopulmonar RCP (teoria i pràctica). Qüestions que interessen a qualsevol persona a càrrec d’un bebé, no sols als seus pares, també avis, cuidadors, etc.

La xarrada es realitzarà el dijous 13 de juny a les 11.30h, al saló d’actes del Centre Social de La Canyada, C/ Sant Vicent 8, primer pis.

És oberta i gratuïta, però cal inscriures al correu inscripciones@amamanta.es, en cas de completar-se l’aforament de la sala, les sòcies d’Amamanta i mares del taller de La Canyada tenen prioritat en l’entrada.