Xarrades sobre “Porteig Segur” en Tendetes, Xiva i Quart.

Des d’Amamanta et proposem esta interessant xarrada teoricopràctica sobre Porteig segur.

Portear al nostre bebé ens permet fer les tasques quotidianes del dia a dia alhora que satisfem les necessitats fisiològiques del nostre bebé, afavorix la lactància, enfortix el vincle del bebé amb el seu cuidador…. Estos són només alguns exemples del que ens dona el porteig.

Però… tots els porta bebés són ergonomics i segurs per a nosaltres i els nostres bebés? La realitat és que no….

Al llarg de la xarrada parlarem de la importància del porteig per al correcte desenvolupament dels nostres bebés. Explicarem com ha de ser un bon porteig perquè siga beneficiós tant per al bebé com per al portador tenint en compte l’ergonomia. També desmentirem mites relacionats amb el porteig i aprendrem a diferenciar un porta bebé ergonòmic d’un que no ho és. I finalitzarem familiaritzant-nos amb els tipus de porta bebés que podem trobar en el mercat i veurem exemples d’ús.

Tenim tres propostes per a participar en esta xarrada:

  • Dilluns 15/4 a les 16h en el Taller de lactància del CS de Tendetes (es realitzarà als jardins del riu), a càrrec de Paula Gómez, educadora de porteig especialitzada en NNEE. (NO HI HA PLACES)
  • Dilluns 22/4 a les 11h en el Taller de lactància del CS de Xiva, a càrrec de Sara Sevilla assessora de porteig ergonòmic.
  • Dimarts 23/4 a les 12h en el Taller de lactància del CS de Quart de Poblet, a càrrec de Sara Sevilla.

Pots vindre acompanyada, de fet és molt interessant que acudisques amb la persona adulta que compartirà el porteig amb tu, així apreneu juntes. Porta el teu porta bebé per a practicar.

La xarrada és oberta i gratuïta.