Xarrada sobre ‘Cura del sòl pelvià’ 

Amb esta xarrada pretenem informar i assessorar les dones de la importància del treball de sòl pelvià. L’embaràs i el part són factors que predisposen a debilitar la musculatura perineal. És necessari que les dones coneguem el què és i com es pot recuperar en el postpart, amb això podrem evitar futures patologies i millorar la nostra qualitat de vida. Tot això de la mà d’una gran professional com és Lucía Berti.

Lucia Berti, és fisioterapeuta especialitzada en ginecologia i obstetrícia i responsable de l’espai FISIOMUJER. En esta xarrada ens parlarà de la importància, cures i recuperació de la musculatura de la zona pelviana durant l’embaràs i el postpart, com a manera de previndre i evitar problemes futurs.

Et proposem diverses possibilitats d’assistir a la seua xarrada:

  • Divendres 12 d’abril a les 17h, en format EN LÍNIA, per Zoom, amb l’ID 950 0107 9517 o punxant el següent enllaç.
  • Dijous 18 d’abril a les 11h en el Taller de lactància de La Canyada, en la sala d’actes del Centre Social (primer pis)
  • Dilluns 13 de maig a les 11h en el Taller de lactància del centre de salut de Xiva (àrea maternal)

Qualsevol d’estes opcions és oberta i gratuïta.