Taller temàtic sobre Deslletament respectuós a Alzira II

Es diu que quan naix un bebé, naix una mare i afegiria que també una lactància…

Igual que el bebé creix i es convertix en xiquet o xiqueta, la lactància evoluciona, la relació entre mare i bebé canvia i passa per molts estats fins que, inevitablement, arriba la fi de la lactància.

Este final no té perquè ser traumàtic i hem de veure-ho com una cosa positiva, ja que, encara que és el final d’un camí meravellós també és el principi d’una nova forma de relació entre mare i fill/a.

Des d’Amamanta la nostra major meta és acompanyar a les mares perquè les seues lactàncies siguen exitoses, satisfactòries i duradores, però sabem que estes lactàncies tenen un final i que este final també necessita acompanyament, ja que, moltes vegades el deslletament desperta sentiments i situacions difícils de gestionar tant a nivell físic com emocional.

En el taller es tractarà el deslletament sempre des d’un punt de vista respectuós, centrant-nos en trobar ferramentes, per a dur-lo a terme de la millor forma per a tots dos, i sobretot intentant entendre i acompanyar tant les necessitats del xiquet com les de la mare.
Ja que, la lactància és cosa de dos, mama i bebé, són ells i només ells els que decidixen quan i com posar final a esta.

Us convidem a participar en este meravellós viatge cap al principi d’una nova etapa!

Acosta’t el dilluns 11 de març a les 17h al taller de lactància materna del Centre de Salut d’Alzira II. El taller és obert i gratuït, en cas de completar-se l’aforament donarem prioritat a les sòcies d’Amamanta.