Documental Mares de Llet i col·loqui a Mislata

‘Mares de llet’ és el títol de la primera producció audiovisual realitzada per AMAMANTA, en homenatge a totes aquelles dones que, amb la seua generositat, van ser i han sigut mares de llet. El documental arreplega quatre històries de persones que han viscut en primera persona l’experiència de ser mare de llet o fill o filla de llet. Són històries plenes d’amor i generositat, d’altruisme i solidaritat, històries que han creat llaços invisibles d’unió a través de la lactància.

El taller d’Amamanta-Mislata ha organitzat un esdeveniment especial i emotiu per a visionar juntes el documental, i obrir un espai de col·loqui en el qual compartir experiències similars de famílies de llet pròximes a nosaltres. És una trobada oberta i gratuïta, si tens una història que contar t’esperem el dijous 14 de març a les 17.30h a la Casa de la Dona de Mislata.

Activitat arreplegada en la programació del 10é Aniversari del Taller de lactància de Mislata.

Pots veure el teaser en https://youtu.be/p6ygicnt0mg