3 Xarrades d’Alimentació Respectuosa (BLW) a Riba-roja, Torrent i al CS de Tendetes (València)

Des d’Amamanta t’oferim 3 noves oportunitats per a informar-te sobre Alimentació Respectuosa:

  • Divendres 15 de març a les 10.*30h en el Taller de lactància de Riba-roja de Túria, en l’Espai Dona C/ Arrosals 42, a càrrec de Deli García, tècnic superior en dietètica i nutrició i assessora de BLW.
  • Dijous 21 de març a les 11h, a la Casa de la Dona de Torrent (2ºpiso) a càrrec de Toya Clemente assessora de BLW.
  • Dimarts 2 d’abril a les 11.30h, al Centre de Salut de Tendetes (València), a càrrec de Marta Bordacconi, assessora de BLW. Es necessari apuntar-se al mail inscripciones@amamanta.es, indicant el nom complet i SIP dels assistents.

Activitats obertes i gratuïtes, és interessant que acudisquen les persones que estaran a càrrec de l’alimentació del bebé.