Amamanta-Mislata complix 10 anys

El taller de lactància Amamanta-Mislata complix 10 anys acompanyant la maternitat i la lactància materna, són més de 100 les famílies que han pogut gaudir del taller i les seues activitats en tot este temps.

Per a celebrar-ho, han programat 3 activitats a les quals es convida a les famílies (passades, presents i futures) i a aquelles que vulguen conéixer de prop l’associació i el taller:

  • 7 de març Xarrada “Amamanta i els seus tallers. Acompanyant la maternitat des de la sororitat i el respecte entre dones”, a càrrec de Bàrbara Birigay i Olga Sierra, en la qual podem conéixer els testimonis i experiències d’algunes de les mares que han passat al llarg d’estos 10 anys pel taller.
  • 14 de març Documental “Mars de Llet” i posterior col·loqui de famílies unides per llaços de llet. El documental arreplega quatre històries de persones que han viscut en primera persona l’experiència de ser mare de llet o fill o filla de llet. Són històries plenes d’amor i generositat, d’altruisme i solidaritat, històries que han creat llaços invisibles d’unió a través de la lactància.
  • 11 d’abril Taller de lactància al carrer i ball amb bebés, com a manera de visibilitzar la lactància materna, la criança respectuosa i el taller, entre les persones que transiten per un dels carrers peatonals de Mislata, a les portes de la Casa de la Dona.

Totes les activitats es realitzaran a les 17.30h a la Casa de la Dona de Mislata.