Taller temàtic ‘Lactància i volta al treball remunerat’ en la Lloma Llarga (Valterna)

Amamanta t’ofereix este taller temàtic, per a poder compartir i expressar les preocupacions i inquietuds que genera tornar a treballar fora de casa, després del permís de maternitat. Parlarem del que suposa la separació del nostre bebé, les sensacions de tornar a “ser productives” (potser havíem deixar-ho de ser-ho?), com mantindre la lactància, etc.

Este taller temàtic serà el 22 de novembre a les 16h en en Centre Cívic de la Lloma Llarga (també conegut com Valterna), darrere del centre de salut.

Comptarem per a este taller amb les mares veteranes del Taller de La Canyada, que podran compartir la seua experiència, i amb l’equip de pediatria del centre de salut de la Lloma Llarga, és obert i gratuït, no necessites inscriure’t per a poder assistir.

Qualsevol dubte, pots consultar per WhatsApp amb Laura S. 617 80 98 76