Xarrada sobre ‘Sexualitat en el postpart i la lactància’ a Carcaixent

Durant l’embaràs i amb l’arribada del bebé la dona pot notar un canvi en les seues relacions sexuals, que poden vindre ocasionades tant per temes físics (molèsties, dolor, canvis en la sensibilitat) com per temes emocionals (cansament, somni, falta d’apetit sexual…)

Els processos de la maternitat (embaràs, part, lactància) concerneixen a la dona que gesta, la parella no viu els mateixos processos i és possible que no entenga el que ocorre, pot sentir-se desplaçada, que no fa bé les coses. També la mare gestant pot no entendre les seues noves sensacions.

Per això, us oferim un espai de trobada per a poder parlar d’estos temes que poden preocupar les parelles, un espai per a obrir-se, compartir i aprendre, amb l’acompanyament de Lucía Berti, Fisioterapeuta especialista en Obstetrícia i Uro-ginecologia que ens respondrà als dubtes que puguen sorgir.

La xarrada es realitzarà el dilluns 13 de novembre a les 16h, en l’ADL de Carcaixent, C/ Marquesa de Montortal 54. Pots vindre acompanyada.

És oberta i gratuïta, no és necessari inscriure’s prèviament. Es tracta d’una activitat gratuïta que ofereix Amamanta a través dels seus tallers. En cas de completar-se l’aforament, es donarà prioritat a les sòcies d’Amamanta.