Xarrada en línia ‘Criant en Igualtat per a una societat més justa i respectuosa’

T’has preguntat alguna vegada, com t’agradaria que fora la teua filla/o en el futur? I quin paper jugues tu com a mare/pare? El dijous 30 de novembre, a les 17.30h, reflexionarem al costat de la ONGD InteRed, de la mà de Silvia Ferrandis, mamà, voluntària i sòcia d’Amamanta, sobre aquestes qüestions que sens dubte ens interpel·len, reconeixent la manera en què el gènere pot afectar la vida i les oportunitats de les nostres filles i fills i de totes les persones.

Volem visualitzar les qualitats, valors, capacitats i oportunitats que ens agradaria que desenvoluparen nostres/us peques, i ser conscients que estan necessàriament travessades per la nostra mirada de gènere que es cola en la nostra criança, ja siga explícita o implícitament… Tot això sense desconéixer, com tan bé sabem i vivim des del minut zero de la nostra maternitat/paternitat, que estem condicionades/us per l’entorn, des dels nostres familiars i amistats, a la societat en general, així com per les nostres històries vitals i les motxilles que carreguem cadascuna/o.

Sota el títol ‘Criant en Igualtat per a una societat més justa i respectuosa’ compartirem un espai per a dialogar sobre l’equitat de gènere en la nostra criança, els rols i estereotips que es donen en la llar… I com, viure la igualtat en les nostres famílies, suposa transformar la societat en aquella que somiem per a les nostres filles i fills i per a totes les persones, una societat respectuosa, justa, equitativa i diversa. Recordarem així la idea fonamental que “el personal és polític” i que tenim una gran responsabilitat com a mares i pares, dins i fora de les nostres cases.

La xarrada s’ofereix el dijous 30 de novembre a les 17.30h en línia a través de Zoom amb ID 950 0107 9517, o punxant este enllaç.

No es grava, podràs participar plantejant els teus dubtes o experiències. És oberta i gratuïta,