Xarrada “Primers Auxilis en la infància” en el Taller de Sant Marcel.lí

El Taller de Lactància d’Amamanta-Sant Marcel.lí, organitza aquesta xarrada, a càrrec de Melanie Bono, infermera d’atenció primària i màster en educació en salut escolar, que tractarà temes de gran interés com: ennuegades, cossos estranys, hemorràgies, ferides, talls, picades, cremades pel sol, reanimació cardiopulmonar RCP (teoria i pràctica). Qüestions que interessen a qualsevol persona a càrrec d’un bebé, no sols als seus pares, també avis, cuidadors, etc.

La xarrada es realitzarà el dilluns 30 d’octubre a les 17h, en l’espai del Taller de lactància del Centre de Salut de Sant Marcel.lí, àrea maternal, primer pis.

La xarrada és oberta i gratuïta, però per limitacions de l’espai és necessari inscriure’s prèviament per correu electrònic a inscripciones@amamanta.es